Skip to content

Δυναμική υπήρξε η συμμετοχή στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την οποία κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και στην Άρτα. Δάσκαλοι και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στην Πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου καθώς και εργαζόμενοι στον κλάδο των μεταφορών, αλλά και σε διάφορους κλάδους. Πλήθος μαθητών και σπουδαστών αλλά και αγροτών έδωσαν το δυναμικό τους παρόν. Συμμετείχαν επίσης δυναμικά και οι απολυμένοι από το Νοσοκομείο Άρτας.

APERGIA ARTA 1080x675

Το ανθρώπινο «ποτάμι» μαζικής διεκδίκησης όλων, στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις ήταν ως ένδειξη τιμής και σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών, ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση των αιτιών. Τήρησαν ως ένδειξη τιμής και ενός λεπτού σιγή έξω από τα Γραφεία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Άρτας όπου συγκεντρώθηκαν στις 11 σήμερα το πρωί, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Όλοι όσοι έλαβαν το λόγο κατά την διάρκεια της κινητοποίησης εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του τόπου. Ζήτησαν από την κυβέρνηση να σκύψει με ευαισθησία και κατανόηση πάνω στα πολλά και σοβαρά προβλήματα τους ώστε και οι κάτοικοι της περιοχής της Άρτας να δικαιωθούν και να βρουν και πάλι την αξιοπρέπεια τους.

Δείτε εδώ κείμενα της κας.Μπίζα