2+1 επαγγελματικά ζυμωτήρια από τον εξοπλισμό εστίασης StockHouseCenter

Ο εξοπλισμός εστίασης ενός καταστήματος είναι μία από τις μεγαλύτερες κατηγορίες που ένας επαγγελματίας πρέπει να επιλέξει. Ένα από τα είδη που μπορούν να προσφέρουν κορυφαία αντοχή και λειτουργικότητα σε κάθε κατάστημα εστίασης είναι τα ζυμωτήρια. Πρόκειται για inoxκατασκευές που μαζί με πολλούς άλλους εξοπλισμούς φτιάχνουν τον ιδανικό συνδυασμό επαγγελματικής εστίασης.

Στο κατάστημα StockHouseCenter μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από εξοπλισμόμαζικής εστίασης και εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων (όπως ζυμωτήρια)που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και μεγάλη λειτουργικότητα.

Ζυμωτήριο 120Lt

Αν έχετε εστιατόριο, ζαχαροπλαστείο ή πιτσαρία η προετοιμασία ζύμης είναι η μεγαλύτερη καθημερινή ανάγκη. Το ζυμωτήριο των 120 λίτρων είναι αθόρυβο, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, καπάκι με διακόπτη ασφαλείας, μεγάλη χωρητικότητα και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που θα σας λύσουν τα χέρια στις επαγγελματικές σας ανάγκες. Μία από τις ανοξείδωτες (inox) κατασκευές που μπορούν να προσφέρουν εύκολη παρασκευή ζύμης, με ακούραστη λειτουργία.

Ζυμωτήριο κρεατοειδών ZK-15

Ανάμεσα στον απαραίτητο εξοπλισμό ενός κρεοπωλείου είναι τα ζυμωτήρια κρεατοειδών, τα οποία μπορεί να προσφέρουν λύση και για ένα εστιατόριο. Αυτό το ζυμωτήριο περιλαμβάνει και ανοιγόμενο καπάκι προκειμένου να καθαρίζεται εύκολα το περιεχόμενο του κάδου. Περιέχει αθόρυβη λειτουργία μοτέρ με διακόπτες και μέγιστη ισχύ. Επίσης η χωρητικότητά του είναι πολύ μεγάλη. Δείτε περισσότερα μηχανήματα και εξαρτήματα απαραίτητα για τον εξοπλισμό ενός κρεοπωλείου.

Ζυμωτήριo 10Lt

Ζυμωτήριο 10 λίτρων που χρησιμεύει σε κάθε εστιατόριο για την ζύμη. Ένα εργαλείο για τον σεφ που μπορεί να χρησιμοποιήσει καθ’ όλη την εργασία του. Εύκολο στον χειρισμό και πολύ γρήγορο. Μεταφέρεται όπου θέλετε και γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος για να φτιάχνετε την καλύτερη πίτσα και πίτες.

Ελάτε στην μεγάλη έκταση του StockHouseCenter. Εκεί σας περιμένει ένας εξοπλισμός εστίασης σε πολύ χαμηλές τιμές που αξίζει να αγοράσετε είτε μεμονωμένα είτε σε επαγγελματικά πακέτα.