2+1 εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών για δώρο από online ανθοπωλείο

Το γνωρίζετε ότι μπορείτε να στείλετε στην αγαπημένη σας ή στον αγαπημένο σας λουλούδια από την οθόνη του υπολογιστή σας αντί να τρέχετε σε ανθοπωλεία; Επιλέξτε τον πιο βολικό και άνετο τρόπο για να κάνετε χαρούμενο το άλλο σας μισό υπενθυμίζοντάς του τα αισθήματά σας. Το online ανθοπωλείο www.eflowers.gr σας προσφέρει μερικές από τις πιο όμορφες προτάσεις που μπορείτε να διαλέξετε.
Ανθοσύνθεση με κόκκινα τριαντάφυλλαloyloydia1Αντί να στείλετε ένα απλό μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα, επιλέξτε να τα συνδυάσετε με μερικά εντυπωσιακά λίλιουμ και λίγη πρασινάδα που αποτελεί ένα πολύ όμορφο φόντο. Εκφραστείτε μέσα από αυτήν την σύνθεση που σίγουρα θα συγκινήσει το άλλο σας μισό και ίσως σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε και πάλι από μία παρεξήγηση. Βρείτε το εδώ. Εσείς απλά κάνετε την παραγγελία και όλα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα από το online ανθοπωλείο.
Ένα τροπικό φυτό σε φλογερό κόκκινο χρώμα
loyloydia2Και το όνομα αυτής; Γκουσμάνια! Πηγαίνει στον χώρο που επιθυμείτε μέσα σε ένα πανέμορφο κεραμικό γλαστράκι, δίνοντας μία ξεχωριστή τροπική ατμόσφαιρα στο γραφείο ή στο εσωτερικό του σπιτιού. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς το χρώμα στο κεραμικό γλαστράκι. Επιλέξτε το και θα βρίσκεται με δωρεάν μεταφορικά και αυθημερόν παράδοση στην διεύθυνση που μας δώσετε.
Κάντε μία εναλλακτική επιλογή με ηλίανθους
loyloydia3
Οι ηλίανθοι και οι λυσίανθοι έχουν αυτό το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα με τον καφέ πυρήνα που γεμίζει τον χώρο αισιοδοξία. Ξεφύγετε από τα καθιερωμένα του κόκκινου χρώματος και χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα από τα πιο όμορφα και ανθεκτικά λουλούδια.
Μπείτε στο online κατάστημα eflowers και βρείτε λουλούδια που σίγουρα μπορείτε να τα συνδέσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Μην ξεχνάτε ότι εντός του λεκανοπεδίου Αττικής η παράδοση μπορεί να γίνει αυθημερόν, ενώ η παράδοση δεν στοιχίζει! Τέλος, οι συναλλαγές σας γίνονται με 100% ασφάλεια και πολλούς διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.