Skip to content

Το νέο βιβλίο της συγγραφέως Κατερίνας Σχισμένου με τίτλο «Στοιχειωμένη Ήπειρος ΙΙ» θα παρουσιαστεί στην Άρτα, σε μια απογευματινή εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο σύλλογος «Οι Φίλοι του Βιβλίου», ο σύλλογος «Φίλοι Αρχαιολογικού Μουσείου και Μνημείων Άρτας», οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας. Η παρουσίαση θα γίνει στο Εμπορικό Επιμελητήριο Άρτας, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 8.30 μ.μ.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες σε τροχιά γύρω από τη συγγραφέα και το βιβλίο, που μας αποκαλύπτει ιστορίες από την Ήπειρο. Θα μιλήσουν σχετικά με το θέμα η συγγραφέας Κατερίνα Σχισμένου, η Δρ Κωνσταντίνα Νικολάου, η οποία είναι Πρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι Αρχαιολογικού Μουσείου και Μνημείων Άρτας», Βιολόγος, στο τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Γιάννης Καϊντάσης που είναι εκδότης της εφημερίδας «Άποψη», δικηγόρος, ο Κώστας Κωσταβασίλης, φιλόλογος-ιστορικός και ο Χρήστος Τούμπουρος, φιλόλογος, ερευνητής, Έφορος Τύπου Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Φυσικά, δε μπορεί να λείπει μια ζωντανή συζήτηση και αλληλεπίδραση, ανάμεσα στη συγγραφέα και τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους, σχετικά με το βιβλίο, αλλά και με αφορμή το βιβλίο.

Η συγγραφέας Κατερίνα Σχισμένου του βιβλίου με τίτλο «Στοιχειωμένη Ήπειρος ΙΙ» από τις Εκδόσεις Πηγή, μεταξύ άλλων έχει σπουδές στην ψυχολογία, τη φιλοσοφία και τη διαχείριση πολιτισμού, είναι εκπαιδευτικός και ασχολείται με την αρθρογραφία και τα πολιτιστικά δρώμενα. Αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά με το νέο της βιβλίο, την αγάπη της για την Ήπειρο αλλά και τη διεισδυτική της ματιά.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε την εμπειρία της παρουσίασης του νέου βιβλίου, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Άρτας, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 8.30 μ.μ.