Χαρτοπετσέτες και χαρτομάντηλα σε τιμές χονδρικής για την εταιρεία σας

Οι κανόνες προσωπικής υγιεινής εφαρμόζονται εκτός από τους ιδιωτικούς και στους δημόσιους χώρους, ειδικά στους τελευταίους που τα άτομα είναι περισσότερα και συγχρωτίζονται καθημερινά.
Μία εταιρεία είναι ένας τέτοιος χώρος, στον οποίο εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, οι χώροι της υγιεινής πρέπει να είναι καταλλήλως εξοπλισμένοι, ώστε να προάγουν την υγιεινή για όλους τους υπαλλήλους.
Η εταιρεία FMS καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες προσφέροντας εδώ και χρόνια προϊόντα υγιεινής, ανάμεσα στα οποία είναι χαρτοπετσέτες και χαρτομάντηλα, κρεμοσάπουνα και αντισηπτικά αλλά και ειδικά είδη για την κουζίνα, όπως είναι τα ροφήματα, οι ηλεκτρικές συσκευές και πολλά άλλα.
Χαρτοπετσέτες πολλών τεμαχίων αποκλειστικά για εταιρείες
xartopetsetes1Χαρτοπετσέτες Ζικ Ζακ 4000 τεμαχίων extra απορροφητικές που διαρκούν πολλές μέρες και χαρίζουν πρακτικότητα και λειτουργικότητα τόσο στην εταιρική κουζίνα, στο μπάνιο, ακόμα και πάνω στο γραφείο.
Κατασκευασμένες από 100% φυσική χαρτομάζα, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να βγαίνει κάθε φορά μία χαρτοπετσέτα για μεγαλύτερη οικονομία στην χρήση.
• Δεν αφήνουν χνούδι
• Δεν θρυμματίζονται
• Προάγουν το υγιεινό στέγνωμα των χεριών
Αποκτήστε από εδώ το πακέτο των 4000 τεμαχίων!
Υγρά χαρτομάντηλα για μεγαλύτερη υγιεινή
ygra_mantilakia1
Τα υγρά χαρτομάντηλα είναι περισσότερο αποτελεσματικά για το στιγμιαίο σκούπισμα των χεριών, αφού περιέχουν αντισηπτικό και καθαρίζουν τους λεκέδες και τις σκόνες αποτελεσματικά!
Τα WET HANKIES είναι υγρά χαρτομάντηλα που μπορούν να καλύψουν με το παραπάνω τις ανάγκες σας. Περιέχουν αιθυλική αλκοόλη (οινόπνευμα) και ειδικά αντισηπτικά που μπορούν να απομακρύνουν πολύ γρήγορα τα βακτήρια. Είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ!
Από το ηλεκτρονικό κατάστημα FMS μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για να αναπληρώσετε κάθε κενό στην καθημερινή σας υγιεινή.
Μπείτε στην μεγάλη ποικιλία και βρείτε οικονομικές λύσεις για να είναι η εταιρεία, το κατάστημα, το μαγαζί σας εξοπλισμένο με προϊόντα υγιεινής που θα κάνουν τις πελάτες σας και τους εργαζόμενους να αισθάνονται ωραία, προασπίζοντας την υγιεινή τους και κάνοντας τις συνθήκες εργασίας πιο ευχάριστες.