Φακός led – Εξοπλισμός κλειδί στις διακοπές σας

Στις διακοπές σας έρχεστε πιο κοντά με τη φύση, ειδικά αν κάνετε camping. Εκτός από τα κιτ φαρμακείου και τον εξοπλισμό που μπορεί να χρειάζεστε για κάθε διανυκτέρευση στη σκηνή είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε και έναν απαραίτητο σύμμαχο: φακόςled!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival θα βρείτε μοναδικής ποιότητας φακούς ledγια πολλές χρήσεις, ώστε να ανά πάσα στιγμή να μπορείτε να φωτίζετε τον χώρο σας.

2+1 φακοί από τα μεγαλύτερα brands

ΦΑΚΟΣ LED LENSER K1 17 LUMENS

Ομικρός φακός ledLenserK1 συνδυάζει μικρό μέγεθος και εκπληκτική απόδοση. Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από ανοδιωμένο αλουμίνιο, λειτουργεί με μπαταρίες και είναι μία τέλεια επιλογή για να το έχετε πάντα στην τσέπη, την τσάντα ή τα κλειδιά σας χρησιμοποιώντας τον όποτε τον χρειάζεστε με μία κίνηση. Η τιμή του είναι πολύ χαμηλή!

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ – ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΚΗΝΗΣ LUMENOR 18 LED

Δροσιστείτε με φως μέσω φακούled! Ένα έξυπνο εργαλείο για αυτόν που κάνει campingή θέλει ανά πάσα στιγμή να έχει στο τραπέζι του μία γρήγορη λύση φωτός σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Μπορεί να κρατήσει μέχρι και 50 ώρες με ταυτόχρονη χρήση ανεμιστήρα και φωτιστικού. Βρείτε το από εδώ σε πολύ καλή τιμή και έκπτωση με τη πρώτη παραγγελία.

Φακός κεφαλής led

Αν θέλετε να περπατάτε και να φωτίζετε το απόλυτο σκοτάδι, φορέσετε την «στέκα» led. Ο φακός led5 θέσεων που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μήκος κεφαλιού.

Θέλετε να βρείτε κι άλλους φακούςled με τους οποίους μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας εγγυημένα; Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival και ξεκινήστε τις αγορές σας σε προνομιακές τιμές.