Τα must του εξωτερικού φωτισμού – Πως θα φωτίσετε τους προθάλαμους του σπιτιού σας

Πολλά είναι τα είδη του φωτισμού που μπορούν να στηρίξουν το εξωτερικό του, προσδίδοντάς του αξία και κορυφαία αισθητική, προετοιμάζοντας το έδαφος για το εσωτερικό του σπιτιού.

Τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου λειτουργούν συνήθως με φωτοκύτταρο led, τεχνολογία άμεσα εκμεταλλεύσιμη από όλα τα σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους.

Σε ποιους χώρους είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε φωτισμό;

Κτήριο και εξωτερικά μέρη

Με τον εξωτερικό φωτισμό μπορείτε να αναδείξετε τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του και να τραβήξετε τα βλέμματα από τη στιγμή που το σπίτι είναι χτισμένο από πέτρα.

Προθάλαμοι πριν το κτήριο

Σε αυτήν την περίπτωση επιλέγεται το λευκό φως προκειμένου να υπάρχει ένας επαρκής φωτισμός. Τα φωτιστικά led είναι ένας χαλαρός φωτισμός που δεν κουράζει το μάτι και προτείνεται πλέον απ΄όλους τους ειδικούς.

Χώροι Parking

Ο φωτισμός είναι χαμηλός σε ένταση, γιατί χρειάζεται να λειτουργεί όλο το 24ωρο. Μπορεί να λειτουργεί και με φωτοκύτταρο.

Πλεονεκτήματα led στον εξωτερικό φωτισμό

  • Η δομή τους είναι σταθερή
  • Δεν αποκτούν μεγάλη θερμοκρασία

Δημιουργήστε τους πιο κομψούς εξωτερικούς χώρους με φωτιστικά που μπορούν να διαμορφώσουν τον καλύτερο χώρο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία Petridis συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού και μπορεί να σας προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις φωτισμού για τον κήπο, το εξωτερικό του κτηρίου, την πισίνα, τις μικρές περιοχές έξω από το σπίτι σας.

Συνεργαστείτε με τους καλύτερους στον τομέα φωτισμός!

Η εταιρεία Petridis σας στέλνει ένα ειδικό προσωπικό για να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τι είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με τις επιλογές που κάνετε στην διακόσμηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε έργα που έχουν υλοποιηθεί ήδη από την εταιρεία, πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα και στην Αθήνα, οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας μπορούν να εξυπηρετηθούν.