Τα ντόνατς βελτιώνουν την μνήμη και την υγεία του εγκεφάλου

Μπορεί τα ντόνατς να μην είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε superfood, ωστόσο, όπως απέδειξαν πρόσφατες έρευνες, ένα πρωινό ντόνατ μαζί με τον καφέ μας, μπορεί να είναι σε θέση να παρέχει στον εγκέφαλό μας ότι χρειάζεται για να ξεκινήσει αποδοτικά την ημέρα του.

Ένα θαύμα για τον εγκέφαλο

Παρόλο που συνηθίζουμε να θεωρούμε ως θρεπτικό πρωινό τους χυμούς, ή τα δυναμωτικά γεύματα, αποδεικνύεται ότι τα ντόνατς είναι αυτό που χρειάζεται πραγματικά ο εγκέφαλος μας κάθε πρωί. Συγκεκριμένα, αν έχετε παρατηρήσει ότι αντιμετωπίζετε πρόβλημα συγκέντρωσης ήδυσκολεύεστε να θυμηθείτε πράγματα το πρωί, είναι συχνά γιατί το μυαλό σας χρειάζεται περισσότερη ζάχαρη (συνήθως με τη μορφή της γλυκόζης) προκειμένου να είναι σε θέση να λειτουργήσει κανονικά.

Η ζάχαρη που περιέχουν τα ντόνατς όταν τα τρώτε για πρωινό, χρησιμοποιείται ως πηγή ενέργειας για τον εγκέφαλο, ώστε να μπορεί να κάνει όλα τα πράγματα που χρειάζεται μέσα στην ημέρα, μεταξύ των οποίων, να παράγει έναν σημαντικό χημικό νευροδιαβιβαστή που ονομάζεται ακετυλοχολίνη και είναι κρίσιμης σημασίας για την καλή μνήμη, την ικανότητα συγκέντρωσης αλλά και τη διάθεσή σας.

Ανακαλύψτε τις απίθανες γεύσεις

Τώρα το σωστό πρωινό έρχεται σε μία ποικιλία από απίθανες λαχταριστές γεύσεις με την υπογραφή του κορυφαίου εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής Mr. Tony.Επιλέξτε ανάμεσα σε πεντανόστιμαdonuts με σοκολάτα, με μαρμελάδα, με ζάχαρη άχνη, με κρέμα ή με πραλίνα, σε μεγάλες μερίδες ή μικρές μπουκίτσες για το δρόμο και κάντε το πρωινό σας ξύπνημα πιο ευχάριστο από ποτέ.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα του MrTony και δείτε τις μοναδικές επιλογές σε ντόνατς που θα κάνουν κάθε ημέρα σας να ξεκινάει με χαμόγελο.