Τέλεια έπιπλα από GKmobili για σπίτι και επαγγελματική στέγη

Η εταιρεία Gkmobiliπροσφέρει εδώ και χρόνια στους πελάτες της έπιπλα για το σπίτι και για επαγγελματικούς χώρους όπως το ξενοδοχείο. Στην μεγάλη ποικιλία της θα βρείτε πολυμορφικές συνθέσεις σαλονιού, ξύλινες καρέκλες κρεβατοκάμαρας& καφετέριας, έπιπλα κρεβατοκάμαρας και πολλά μικροέπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε παρακάτω ένα μικρό δείγμα από τα δημοφιλή έπιπλα GKmobili, εστιασμένα στις καρέκλες για κάθε δωμάτιο και για τους επαγγελματικούς χώρους.

Καρέκλες για την τραπεζαρία και την κρεβατοκάμαρα

Η τραπεζαρία είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σπιτιού. Εκεί τρώει η οικογένεια, λαμβάνουν χώρα οι γιορτές και τα κυριακάτικα τραπέζια. Είναι η προέκταση του σαλονιού και πρέπει να είναι μία όμορφη γωνιά πρακτική και βολική για πολλά άτομα!

Εκτός από ένα μεγάλο τραπέζι, τα έπιπλα που κλέβουν την παράσταση είναι οι καρέκλες τραπεζαρίας.

Οι καρέκλες COMFORT με ξύλινη πλάτη δρυός ή καρυδιά προσφέρουν ένα διαχρονικό σχέδιο, που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε τραπεζαρία αναδεικνύοντας τη φυσική υπεροχή του ξύλου. Μπορείτε να τις παραγγείλετε σε σετ των 4 ή των 6 ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Καρέκλες κρεβατοκάμαρας

Μοντέρνο σχέδιο καρέκλας με ξύλινη βάση και κάλυψη από τεχνόδερμα άριστης ποιότητας που μπορεί να μπει στην κρεβατοκάμαρά σας, αλλάζοντας το στυλ και την πρακτικότητα στο δωμάτιο. Με εγγύηση ποιότητας από 3-5 έτη.

Καρέκλες καφετέριας: Οι καρέκλες του σκηνοθέτη στην πρώτη θέση

Οι καρέκλες του σκηνοθέτη είναι άνετες, μοντέρνες και αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς να πάθουν τίποτα. Η GKmobiliσας τις προσφέρει σε επαγγελματικό πακέτο και δωρεάν αποστολή στον χώρο σας για παραγγελίες εντός Αττικής.

Οι ειδικοί τεχνικοί της GKmobili είναι στη διάθεσή σας για να μελετήσουν τον χώρο σας και να σας δώσουν πολλές ιδέες για την καλύτερη διαχείρισή του. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία και τους ανθρώπους της είτε μέσα από την ιστοσελίδα της είτε στο τηλέφωνο 2108847439. Διακοσμήστε τον χώρο σας με GKmobili, δείτε την συλλογή από μοντέρνα έπιπλα στην Αθήνα στο gkmobili.gr.