Skip to content

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας σε συνεργασία με τους Δήμους Αρταίων και Ζηρού αντίστοιχα διοργανώνουν δύο συναυλίες αφιερωμένες σε μια σπουδαία καλλιτεχνική προσωπικότητα, τον Σταύρο Ξαρχάκο. Το Μουσικό Σύνολο “Λαϊκής – Ρεμπέτικης Μουσικής” σε συνεργασία με τη χορωδία της Β΄ Γυμνασίου, θα παρουσιάσουν γνωστά τραγούδια του μουσικοσυνθέτη που άντεξαν στον χρόνο και δικαίως κατάφεραν να κερδίσουν μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων μας.

εικόνα Viber 2025 05 07 10 31 37 831

Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαΐου στη Φιλιππιάδα πλατεία Α. Παπανδρέου (έναντι Κέντρου Υγείας) στις 8.30 μμ, και η δεύτερη το Σάββατο 10 Μαΐου στην Άρτα πλατεία Σκουφά (έναντι Παρηγορήτριας) στις 8.30 μμ.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να στηρίξετε την προσπάθειά μας που έχει πάντοτε ως κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για τα παιδιά.

 

Υπεύθ. καθηγήτρια χορωδίας:

Χλωρού Άννα

 

Υπεύθ. Καθηγητές μουσ. συνόλου:

Σκαμνέλος Μάριος

Σκαμνέλος Μπάμπης

Ψαλλίδας Ηλίας