Πεϊκήπροθέση – Η μόνιμη λύση στο πρόβλημα της στύσης

Η πεϊκή πρόθεση θεωρείται η νούμερο ένα λύση για το πρόβλημα της στύσης στους άνδρες και η καλύτερη επιλογή για όσους δεν ανταποκρίνονται στην φαρμακευτική αγωγή της στυτικής δυσλειτουργίας. Πρόκειται για μία χειρουργική που λαμβάνει χώρα στα έξω γεννητικά όργανα.

Για ποιους άνδρες προτείνεται η πεϊκή πρόθεση

  • Για αυτούς που δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή που ο ουρολόγος-ανδρολόγος τους έχει συστήσει
  • Για εκείνους που αντιμετωπίζουν επιπλοκές από τα χάπια εξαιτίας συνυπάρχουσας νοσηρότητας
  • Για τους άνδρες που αποζητούν μία μόνιμη λύση στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας

Γιατί η πεϊκή πρόθεση είναι συγκριτικά η καλύτερη επιλογή

Οι πεϊκές προθέσεις είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει στον άνδρα την αυθόρμητη στύση και κατ’ επέκταση την φυσιολογική σεξουαλική επαφή, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη «προετοιμασία». Η στύση μπορεί να διατηρηθεί για εύλογο χρονικό διάστημα, ενώ η εκσπερμάτιση πραγματοποιείται φυσιολογικά.

Εν τάχει η διαδικασία που ακολουθείται

Ο χειρουργός-ανδρολόγος πραγματοποιεί μία τομή δύο εκατοστών σε σημείο που δεν ξεχωρίζει από τη σύντροφο, για λόγους αισθητικής. Έπειτα τοποθετεί την πεϊκή πρόθεση. Η χρήση της δεν αποφέρει κινδύνους και η νοσηλεία είναι μιας ημέρας.

Νέες έρευνες μάλιστα έχουν δείξει ότι οι άνδρες με πεϊκή πρόθεση απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ με τη σύντροφό τους σε σχέση με το διάστημα που λάμβαναν φαρμακευτική αγωγή ή έκαναν ενέσεις.

Κόστος της πεϊκής πρόθεσης

Το πόσο θα κοστίσει η επέμβαση, εξαρτάται από το κόστος του υλικού που πρόκειται να εμφυτευθεί και το κόστος της μονοήμερης (συνήθως) νοσηλείας. Μέχρι πριν λίγο καιρό το κόστος της νοσηλείας ήταν πολύ υψηλό, πλέον όμως είναι προσιτό για όλους.

Για να βρείτε επιπλέον πληροφορίες για την πεϊκή πρόθεση, το κόστος της, το να είστε κατάλληλος ασθενής για να υποβληθείτε σε μία τέτοια επέμβαση κ.τ.λ. κλείστε ραντεβού σε έναν από τους καλύτερους ουρολόγους-ανδρολόγους στην Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα, μπαίνοντας στην επίσημη ιατρική ιστοσελίδα andrologikopeiraia.gr