Μυστήριο με τον σκελετό που βρέθηκε στα Μάλια

Με το πρώτο φως του ήλιου οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν εκ νέου τις έρευνες στο περιφραγμένο χώρο των Μαλίων όπου βρίσκεται το πηγάδι, μέσα στο οποίο, βρέθηκε χθες ένας ανθρώπινος σκελετός.
Σύμφωνα με το «Cretapost.g» μέχρι και χθες το απόγευμα όπου και διακόπηκαν οι έρευνες εξαιτίας του ότι άρχισε να νυχτώνει είχαν καταφέρει να συλλέξουν το 80% του ανθρώπινου σκελετού, συμπεριλαμβανομένου και του κρανίου.
Τα οστά βρίσκονται στα χέρια των ιατροδικαστών που έχουν ήδη ξεκινήσει τις εξετάσεις προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.
Μέσα στο πηγάδι, εκτός από τα οστά βρέθηκε μία φωτογραφική μηχανή μίας χρήσης αλλά και μία ζώνη.
Σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον με τους αστυνομικούς να «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το ίδιο το πηγάδι όσο και την γύρω περιοχή για να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν.
Εξετάζουν και το ενδεχόμενο ν’ ανήκει στον Βρετανό τουρίστα
Ήδη από χθες άνδρες της αστυνομίας έχουν ανοίξει όλους τους φακέλους που αφορούν αγνοούμενους στην Κρήτη.
Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι ο ανθρώπινος σκελετός ν’ ανήκει στον 20χρονο Βρετανό τουρίστα, Στίβεν Κουκ, ο οποίος ήρθε για διακοπές στα Μάλια το φθινόπωρο του 2005 κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.
Τον νεαρό άνδρα είδε τελευταία φορά ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ της περιοχής έξω από μία παμπ, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του.
Σύμφωνα με μάρτυρες, ζητούσε πληροφορίες για το πώς θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Οι έρευνες των αρχών δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
ΠΗΓΗ: www.topontiki.gr