Λέβητες συμπύκνωσης – Πως λειτουργούν με απλά λόγια και γιατί συμφέρουν

«Οι λέβητες συμπύκνωσης μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα στην θέρμανση του σπιτιού σας». Είναι αλήθεια! Εσείς ακόμα χρησιμοποιείτε πετρέλαιο για να ζεστάνετε το σπίτι σας;

Η εταιρεία Θέρμογκαζ σας προσφέρει συστήματα θέρμανσης από τα καλύτερα της αγοράς, με την εγγύηση της Vaillant.

Συμπύκνωση, η κορυφαία επιλογή

Σε επιστημονικό επίπεδο, η συμπύκνωση είναι η μεταφορά ενός υλικού από την αέρια μορφή στην υγρή. Για να γίνει αυτό, σημαίνει ότι έχει περάσει από θερμοκρασιακές συνθήκες που ονομάζονται «σημείο συμπύκνωσης».

Για παράδειγμα οι λέβητες συμπύκνωσης εκμεταλλεύονται την λανθάνουσα θερμότητα από τα δικά του καυσαέρια, τα οποία μεταφέρονται πίσω στον θάλαμο, διοχετεύοντας εκ νέου το κύκλωμα της θέρμανσης.

3 βασικά πλεονεκτήματα στους λέβητες συμπύκνωσης

  1. Μεγάλη εξοικονόμηση στην κατανάλωση αερίου. Αυτό σημαίνει από την μία μεριά μείωση των συνολικών εξόδων και από την άλλη προσφορά στην προάσπιση του περιβάλλοντος.
  2. Στην Θερμογκάζ μπορείτε να βρείτε τον επίτοιχο λέβητα αερίου ecoTEC, ο οποίος αποδεδειγμένα προσφέρει μεγαλύτερα πλεονεκτήματα από αυτά που προσφέρουν οι συμβατικοί λέβητες (βαθμό απόδοσης του 109%).

Λειτουργούν με φυσικό αέριο…

Το φυσικό αέριο δεν χρειάζεται κάποιον χώρο για να το αποθηκεύσετε όπως το πετρέλαιο και οι λέβητες μπορούν να μπουν οπουδήποτε μέσα στον χώρο. Η καύση του είναι πολύ καθαρή και τα υπολείμματα που αφήνει είναι ελάχιστα. Αυτό σημαίνει ότι κατά την συντήρηση δεν απαιτεί καθαρισμό.

Αν παρόλα αυτά έχετε τη δική σας δεξαμενή υγραερίου η εκμετάλλευσή της μπορεί επίσης να σας επιφέρει πλεονεκτήματα.

Τεχνική υποστήριξη από την Θερμογκάζ

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας είναι στη διάθεσή σας για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας με προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τις συσκευές φυσικού αερίου και για να εγκαταστήσει τον εξοπλισμό σας