Λέβητες αερίου και λέβητες ξύλου – Ανακαλύψτε τις καλύτερες λύσεις

Φέτος τον χειμώνα αλλάξτε μοτίβο στην θέρμανση του σπιτιού σας, επιλέγοντας συστήματα θέρμανσης που μπορούν να καλύψουν από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες ανάγκες.

Οι λέβητες ξύλου και οι λέβητες αερίου έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας πολλά πλεονεκτήματα, ανάλογα με τον τύπο θέρμανσης που θέλετε να υπερτερεί στον χώρο σας.

Φυσικό αέριο και πλεονεκτήματα

Αν συγκρίναμε το φυσικό αέριο με το πετρέλαιο θα διαπιστώναμε ότι έχει πολλές διαφορές. Είναι οικονομικότερο περίπου κατά 30% και λόγω της συνεχόμενης παροχής είναι διαθέσιμο πάντα και οποιαδήποτε στιγμή.

Δεν χρειάζεται να το προαγοράσετε και να το αποθηκεύσετε κάπου. Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση του. Εννοείται βέβαια ότι όσο νεότερος και σύγχρονος είναι ο λέβητας αερίου τόσο καλύτερη είναι η απόδοσή του. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό το ότι αποκρίνεται άμεσα στην ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Οι λέβητες αερίου, παρέχουν τη δυνατότητα τέλειας καύσηςκαι παράγουν ελάχιστες ποσότητες Co2, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Λέβητες ξύλου

Στην κατηγορία των οικιακών λεβήτων δεσπόζουν οι λέβητες ξύλου, οι οποίοι επιδεικνύουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι κατασκευασμένοι από υλικά όπως το ανοξείδωτο ατσάλι.

Πρόκειται για πολύ αποδοτικά συστήματα με προοπτικές καθαρής καύσης και υψηλό βαθμό απόδοσης που φτάνει το 90%.

Η τροφοδοσία του γίνεται με ευκολία και χωρίς να αφήνει στάχτες, ενώ η χρήση του είναι πολύ φιλική προς το περιβάλλον. Στην μεγάλη ποικιλία λεβήτων ξύλου θα βρείτε συμβατικούς λέβητες ξύλου, λέβητες πυρόλυσης και λέβητες pellet.

Θέλετε και εσείς να βρείτε τα καλύτερα συστήματα με υψηλή απόδοση και εγγύηση; Μπείτε στην εταιρεία EnergySystemκαι στην ιστοσελίδα της από εδώ και βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις, σταθερή ποιότητα και καινοτόμα συστήματα στους λέβητες ξύλου και φυσικού αερίου.

Αν θέλετε και εσείς οικονομική θέρμανση εξασφαλίστε την ρωτώντας τους ειδικούς του EnergySystem! Εξασφαλίζετε τεχνική υποστήριξη σε όλα τα προϊόντα. Οι αποστολές γίνονται προς όλη την Ελλάδα.