ΚΟΣΜΟΪΑΤΙΡΙΚΗ – 2+1 εξετάσεις με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας

Κατά καιρούς είναι απαραίτητες μερικές εξετάσεις που αφορούν checkupγια την κατάσταση της συνολικής υγείας ή διερεύνηση συμπτωμάτων ή ακόμα και τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης μιας πάθησης.

Η ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ είναι ένα διαγνωστικό κέντρο στην Αθήνα, από τα καλύτερα και τα πιο άρτια εξοπλισμένα κέντρα που θα επισκεφθείτε. Λειτουργεί με βάση διεθνή πρότυπα και η φιλοσοφία αφορά πρωτίστως τον άνθρωπο ασθενή που χρειάζεται άμεσα ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημά του.

Στο διαγνωστικό κέντρο, μπορείτε να κάνετε όλες τις εξετάσεις που απαιτούνται για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τρεις πολύ συχνές εξετάσεις που διεξάγονται καθημερινά με μεγάλη επιτυχία.

Γαστροσκόπηση

Με την γαστροσκόπηση ο γιατρός βλέπει το εσωτερικό τοίχωμα του οισοφάγου και του στομάχου, ελέγχοντάς τα για τυχόν προβλήματα. Οι διαταραχές αφορούν κατά βάση έλκος, παλινδρόμηση, καρκίνο και πολλά άλλα. Πολύ θετικό στοιχείο είναι ότι η εξέταση μπορεί να γίνει επί τόπου και αντιμετώπιση, αφού μπορείτε να σταλεί ιστός για βιοψία είτε να αφαιρεθεί αμέσως οποιοδήποτε εύρημα, εξαλείφοντας την ανάγκη διεξαγωγής χρονοβόρων εξετάσεων.

Η εξέταση γίνεται με το ενδοσκόπιο, το οποίο είναι μακρύ και εισέρχεται από τον οισοφάγο του ασθενούς. Στο άκρο του έχει κάμερα από την οποία βγαίνει φως και καταγράφεται εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

Κολονοσκόπηση

Η εξέταση επιτρέπει τη διάγνωση σε φλεγμονή των ιστών ή ανάπτυξη πολυπόδων καθώς και την διερεύνηση οποιασδήποτε άλλης παθολογικής κατάστασης. Οι λόγοι που είναι απαραίτητη αυτή η εξέταση είναι πολλοί. Για αρχή είναι τα σημάδια του καρκίνου στο παχύ έντερο και γενικά οι αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου.

Γενικές αιματολογικές εξετάσεις

Είναι οι πιο συχνές και οι πιο σημαντικές εξετάσεις, αφού δίνουν πολύτιμα στοιχεία για την γενική κατάσταση υγείας του ανθρώπινου οργανισμού.Λίγα μόνο από αυτά που καθορίζονται στις γενικές εξετάσεις αίματος είναι η αιμοσφαιρίνη, ο αιματοκρίτης, ο αριθμός των ερυθρών και των λευκοκυττάρων και χιλιάδες άλλα.

Για όλες τις παραπάνω εξετάσεις, το διαγνωστικό κέντρο Κοσμοϊατρική έχει μεριμνήσει ώστε σε ταχύτατο χρόνο να ολοκληρώνεται ομαλά η εξέταση, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Δείτε περισσότερα για το κέντρο και τα πλεονεκτήματά του, εδώ.

Τοποθεσίες: Πατησίων 237, Πλ. Κολιάτσου-Αθήνα & Αμφιαράου 165, Σεπόλια