Η θεατρική ομάδα «ΥΦΟΠΟΙΟΙ» παρουσιάζει το έργο «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;»

Η θεατρική ομάδα << ΥΦΟΠΟΙΟΙ>> του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου παρουσιάζει το έργο της Χρύσας Σπηλιώτη <<Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;>> σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Κομποτίου στις 3,4,5, 9,10,11,12 ,17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 και ώρα 9:30 μ.μ.
• Προπώληση εισιτηρίων : ΑΡΤΑ : ΙΡΙΝΟΝ:Γ, Μάτσιου 10, Τ/Φ 2681550377 —ΚΟΜΠΟΤΙ :Κομμωτήριο Πάνος Τσιώνος, Τ/Φ 6944639591
ΥΠΟΘΕΣΗ
Μια φορά και σήμερα, δύο κορίτσια ανακαλύπτουν τη ζωή ζητώντας να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Ο Χρόνος ενδεικτικός. Δύο γυναίκες από τα παιδικά τους χρόνια έως τα γηρατειά. Διαφορετικές σαν τις δύο όψεις ενός νομίσματος. Με πορείες συγκλίνουσες αλλά και αποκλίνουσες , μοιάζουν πότε κυρίαρχες του παιχνιδιού και πότε ναυαγοί στη θάλασσα. Σε μια συνεχή προσπάθεια για αποδοχή και συμφιλίωση με τον εαυτό τους ,τις καταβολές τους αλλά και τις ματαιώσεις της ενήλικης ζωής.
Τις συναντάμε σαν να ξεφυλλίζουμε το άλμπουμ της ζωής τους, φωτογραφικά, σε όλους τους κύκλους της ζωής. Στιγμές που τις ζουν από την αρχή ή τις ανακαλούν από το τέλος; Μικρή η διαφορά ,αφού ο κύκλος κλείνει εκεί ακριβώς όπου άνοιξε, με την ίδια ερώτηση: <<Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;>>
ΔΙΑΝΟΜΗ
ΚΑΙΤΗ: Ελισάβετ Λιάπατα
ΛΙΖΑ: Παναγιώτα Κολιούλη
ΜΑΜΑ ΛΙΖΑΣ : Βασιλική Σκουλίδα
ΜΑΜΑ ΚΑΙΤΗΣ : Γεωργία Παπακώστα
ΚΑΦΕΤΖΟΥ: Ελένη Χαλκιά
ΚΟΜΜΩΤΗΣ : Κωνσταντίνος Σωτηρίου