Επώνυμα καλλυντικά για να τονίσετε χείλη και μάτια

Είναι γεγονός! Αν βάφετε σωστά τα μάτια και τα χείλη τότε τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Για ζουμερά χείλη και εκφραστικά μάτια λοιπόν, το ηλεκτρονικό κατάστημα Myaromaσας προτείνει μερικά προϊόντα που θα αλλάξουν την εμφάνισή σας.

 

 

 

 

 

Παλέτα σκιών σε φυσικούς τόνους που πάει σε όλες

Τα καλλυντικά W7 σας παρουσιάζουν μία παλέτα σκιών από 12 αποχρώσεις με διαφορετική φωτεινότητα, από το πιο ανοιχτό μέχρι το πιο σκούρο χρώμα. Βρείτε τις φυσικές σκιές, με ματ υφή που διαρκούν έως και 24 ώρες αναλλοίωτες. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε είτε σαν βάση είτε σαν βασική σκιά, καθορίζοντας το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας. Για άριστη κάλυψη και δημιουργία αντιθέσεων! Πατήστε εδώ για αγοράσετε την παλέτα.

 

 

 

Κραγιόν μόνο με 3.50 € σε 40 αποχρώσεις

Το νέο κραγιόν της GoldenRose, VelvetMatteLipstic απλώνεται τέλεια στα χείλη, με ή χωρίς βουρτσάκι, αναδεικνύοντας κάθε σχήμα και μέγεθος χειλιών. Η σύνθεσή τους είναι δερματολογικά ελεγμένη και προσφέρει ενυδάτωση χάρη στη βιταμίνη Ε. Δείτε όλες τις αποχρώσεις και επιλέξτε τη δική σας!

 

 

 

 

Περιστρεφόμενο Πινέλο GoldenRose

Για να δείξει συνολικά το μακιγιάζ σας, χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το κατάλληλο πινέλο. Το περιστρεφόμενο μαλακό πινέλο της GoodenRoseκάνει για όλους τους τύπους πούδρας και για τις περισσότερες και βρίσκεται σε συσκευασία blister. Εγγυημένο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το!

 

 

 

 

 

Στην μεγάλη ποικιλία του online καταστήματος θα βρείτε κι άλλα επιπλέον καλλυντικά για τα μάτια και τα χείλη, όπως μάσκαρα, μολύβια, eyeliner, βλεφαρίδες, lipgloss, lipbalm, μολύβια χειλιών και πολλά άλλα.

Στην μεγάλη ποικιλία του MyAroma όλες τις εποχές του χρόνου έχετε τη δυνατότητα να ψωνίσετε online επώνυμα καλλυντικά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κάθε σας εμφάνιση.

Αποκτήστε με ένα κλικ τα καλύτερα καλλυντικά W7 &GoldenRose!