Επίτοιχοι λέβητες αερίου – Άμεση θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

Η τεχνολογία συμπύκνωσης είναι μία από τις καλύτερες των εποχών σε ότι έχει να κάνει με συστήματα θέρμανσης και δη με τους επίτοιχους λέβητες αερίου, οι οποίοι προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε κάθε νοικοκυριό.

Γιατί συμφέρουν; Ποια είναι η βέλτιστη τεχνολογικά λύση;

Το φυσικό αέριο είναι ένα από τα καύσιμα που δίνουν τη δυνατότητα να ζεστάνετε το σπίτι με οικονομικό τρόπο και πάνω απ’ όλα αποδοτικό. Κύρια χαρακτηριστικά είναι η αδιάλειπτη παροχή ζεστού νερού και θέρμανσης, μέσα από ένα δίκτυο, το οποίο δεν σταματά ποτέ την παροχή.

8 λόγοι που οι λέβητες Baxi είναι η καλύτερη επιλογή

  • Παρέχει ανεξαρτησία και θερμική άνεση
  • Προσφέρει εξοικονόμηση λόγω των προδιαγραφών Baxi έως και 40% συγκριτικά με την εγκατάσταση πετρελαίου
  • Μπορεί ο χρήστης να βλέπει επιτόπου, χωρίς δύσκολες μετρήσεις τη ποσότητα που έχει καταναλώσει
  • Κάνουν τον χώρο πιο άνετο. Οι επίτοιχοι λέβητες μπορούν να πάρουν μία θέση δίπλα από τα ντουλάπια της κουζίνας ή στην βεράντα σας
  • Παρέχεται ΖΝΧ, με τον πιο οικονομικό τρόπο
  • Για την εγκατάσταση του λέβητα απαιτείται προσιτό χρηματικό ποσό
  • Οι συσκευές θέρμανσης αερίου ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α
  • Τέλος, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την συνολική αυτονομία που παρέχει στο διαμέρισμα ή τη μονοκατοικία ο λέβητας φυσικού αερίου

Τι πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για τον λέβητα αερίου

Για αρχή θα πρέπει να αναλογιστείτε την ενεργειακή κλάση του λέβητα καθώς και την αξία του σε σχέση με το ζεστό νερό χρήσης. Έπειτα σημαντικό είναι να επαληθεύσετε πολλές φορές την αξιοπιστία του κατασκευαστή.

Οι σύγχρονοι λέβητες διαθέτουν ενσωματωμένα συστήματα που χαρίζουν εξοικονόμηση ενέργειας και συνδυάζουν πρωτοπόρα συστήματα τεχνολογίας.

Λέβητας LunaDuo-tec+

Με σύστημα ελέγχου καύσης και άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Ανοξείδωτος θάλαμος καύσης, ηχομονωτική και αντιπαγετική προστασία.

Λέβητας Duo-tecCompact +

Το μοντέλο αυτό δίνει βαθμό απόδοσης 109.8% και συγκαταλέγεται στις τεχνολογίες συμπύκνωσης. Προσφέρει και δυνατότητα σύνδεσης με ηλιακό σύστημα για περισσότερα εξοικονόμηση.