Ειδικό σεμινάριο για τη ΔΕΠΥ από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου πραγματοποιεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στα Ιωάννινα, το ειδικό σεμινάριο με θέμα «ΔΕΠΥ: Προβλήματα λόγου & Οργάνωση μελέτης». Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κυρία Μαρία Ιγνατίου, λογοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδαγωγούς, ειδικούς επιστήμονες και σε γονείς.

Οι συμμετέχοντες μετά την εκπαίδευσή τους θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν κλινικά χαρακτηριστικά, να αναλύουν και να σχεδιάζουν θεραπευτικά προγράμματα σε παιδιά και εφήβους με ΔΕΠΥ. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να εφαρμόζουν πρακτικές λύσεις στο σπίτι και στο σχολείο και να οργανώνουν το χώρο μελέτης και συνεδρίας των παιδιών με ΔΕΠΥ.

Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και γίνεται ηλεκτρονικά στο www.diepistimoniko.gr ή επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο εξυπηρέτησης του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, κύριο Ελευθέριο Μέλιο, στο τηλέφωνο 6986180630, τις εργάσιμες ώρες.