Βρείτε τον καλύτερο κλειδαρά για τον χώρο σας-Ποιες είναι οι υπηρεσίες του;

kleidaras1Η πρώτη σκέψη που κάνουμε όλοι όταν ακούμε την ειδικότητα κλειδαράς είναι η διάνοιξη μιας πόρτας. Οι αρμοδιότητες που έχει αυτός ο τεχνίτης είναι πολλές, αφού υπ’ ευθύνη του μπορούν να ολοκληρωθούν πλήθος από εργασίες σε έναν οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.
Θωρακισμένες πόρτες
Ο μηχανισμός της θωρακισμένης πόρτας είναι πολύ ιδιαίτερος. Για την κλειδαριά λοιπόν χρειάζεται συγκεκριμένη τεχνολογία, η οποία μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη προστασία και θωράκιση στην πόρτα. Ο ίδιος ο κλειδαράς μάλιστα αναλαμβάνει και το service της πόρτας ή την αντικατάσταση του κλειδιού.
Ασφάλεια ακόμα και σε παλιές ξύλινες πόρτες
Ο κλειδαράς μπορεί να τοποθετήσει ακόμα και σε μία ξύλινη πόρτα την κλειδαριά ασφαλείας. Με τον εργονομικό μηχανισμό που εφαρμόζει, η πόρτα σας προσφέρει ασφάλεια, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε καινούργια.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να αντικατασταθούν οι κύλινδροι στις πόρτες, εξασφαλίζοντας ότι δεν μπορεί να μπει κάποιος, χωρίς κλειδί στο σπίτι σας. Ακόμα και αν σπάσει, ο κύλινδρος δεν μπορεί να ανοίξει με αποτέλεσμα σε περίπτωση διάρρηξης να μην μπορεί να εισέλθει στο σπίτι κανένας ανεπιθύμητος επισκέπτης.
Κλειδιά πασπαρτού
Ειδικά σε κοινόχρηστους χώρους, η κατασκευή αυτού του κλειδιού είναι χρηστική, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ’ όλους τους ένοικους μιας πολυκατοικίας ή ενός επαγγελματικού γραφείου.
Κλειδιά αυτοκινήτου
Ακόμα και αν χάσατε τα κλειδιά σας ή μείνατε έξω από το αυτοκίνητο, ο κλειδαράς σας βγάζει άμεσα το κλειδί ή σας το επισκευάζει σε περίπτωση βλάβης.
Λύσεις ταχύτητας και προσιτού κόστους
Ο κλειδαράς Χρήστος Μαυροσούδης στη Θεσσαλονίκη είναι η καλύτερη λύση! Σας προσφέρει από το 1989 ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού που μπορεί είτε να λείπει κλειδί, είτε να έχει χαλάσει κάποιος μηχανισμός.