Βρείτε τα καλύτερα λάδια αυτοκινήτων από τη μεγάλη ποικιλία Pmparts!

Χρησιμοποιώντας τα σωστά λιπαντικά αυτοκινήτων βοηθάμε πολύ στην προστασία του κινητήρα και επιμηκύνουμε τον χρόνο ζωής του. Αν δεν γνωρίζετε από λάδια αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντικό να ρωτήσετε τους ειδικούς για να μπορέσετε να καταλήξετε σε κάτι ταιριαστό ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λιπαντικό μπορείτε λοιπόν να προστατέψετε τον κινητήρα σας και να τον διατηρήσετε σαν καινούργιο.

Τα λιπαντικά που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Pmpartsανταποκρίνονται στα πρότυπα των κορυφαίων κατασκευαστών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν απ’ όλα τα αυτοκίνητα.

Τα ορυκτέλαια διαχωρίζονται σε παραφινικά, ναφθενικά και μεικτά και όλα εμφανίζουν πολύ καλά χαρακτηριστικά. Τα συνθετικά λιπαντικά από την άλλη είναι χημικά προϊόντα που έχουν ελάχιστα κατάλοιπα, χωρίς πολλές φθορές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον έχουν πολύ καλή αντοχή στην οξείδωση.

Τα ημισυνθετικά λάδια, είναι επεξεργασμένα έτσι ώστε να έχουν χημική σύνθεση σαν τα συνθετικά. Τέλος, έχουμε τα ανακυκλωμένα λιπαντικά που είναι αποτέλεσμα των χρησιμοποιημένων λαδιών που θερμαίνονται σε υψηλές θερμοκρασίες, ώστε να ανακτήσουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά.

Τι δεν πρέπει να κάνετε λάθος όταν επιλέγετε λιπαντικό

Από τη στιγμή που αποφασίζετε να αλλάξετε λιπαντικό στον κινητήρα σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψιν σας πολλές παραμέτρους.

  • Δεν είναι όλα τα λιπαντικά κατάλληλα για όλους τους κινητήρες, καθώς είναι απαραίτητο να πληρούν κάποιες προδιαγραφές. Όταν έρχεται η ώρα να αλλάξετε λάδια αυτοκινήτου, εμπιστευθείτε κάποιον που να γνωρίζει πολύ καλά από λιπαντικά.
  • Μην χρησιμοποιήσετε ποτέ λιπαντικό βενζινοκινητήρα σε πετρελαιοκινητήρα καθώς σίγουρα θα υπάρξει διάβρωση μετάλλου και οι συνέπειες θα είναι άσχημες για το αυτοκίνητό σας
  • Αν δεν ήρθε η ώρα να αλλάξετε λάδια, αλλά χρειάζεται απλά να συμπληρώσετε το περιεχόμενο είναι απαραίτητο να επιλέξετε λάδι με ίδια ρευστότητα για να ανακατευτεί σωστά το μείγμα
  • Πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο ειδών λάδια ανά εποχή. Άλλο για τον χειμώνα και άλλο για το καλοκαίρι

GAND OIL

Απλό λάδι αυτοκινήτου. Βρείτε το εδώ.

 

 

 

Για εξαιρετική προστασία τόσο σε κινητήρες πετρελαίου όσο και σε βενζίνης. Βρείτε το Castrol GTX εδώ.

 

 

 

Βρείτε ανταλλακτικά για αμορτισέρ αυτοκινήτου εδώ.

Μπείτε στο online κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων από εδώ.