Αλλάξτε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα εύκολα και οικονομικά

Όταν σκεφτόμαστε να κάνουμε μία αλλαγή στο σπίτι σας δύο είναι οι χώροι που σας έρχονται πρώτοι στο μυαλό. Το σαλόνι και η κρεβατοκάμαρα, ο ένας χώρος είναι ο πιο κοινωνικός και ο άλλος ο πιο προσωπικός. Μπορεί να είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι στην κάλυψη των αναγκών σας, δεν παύουν όμως να είναι και βασικότεροι.

Η εταιρεία Verfo σας παρουσιάζει σαλόνια και κρεβατοκάμαρες από τα φετινά best seller και σας συμβουλεύει για τον δικό σας χώρο.

Τι να προσέξετε στο σαλόνι

Μην προσπαθήσετε να εξιδανικεύσετε τον χώρο σας φορτώνοντάς τον. Η χωρητικότητά του όσο μεγάλη και να είναι χρειάζεται συγκεκριμένα έπιπλα και αντικείμενα για είναι κάθε περιοχή ευρύχωρη και άνετη.

Αν θέλετε να τον αναζωογονήσετε εκτός από λίγες αλλαγές σε διακοσμητικά, η κίνηση ματ είναι μία αλλαγή στον καναπέ. Το σαλόνι Belfast είναι ο ορισμός του minimal με καθαρές γραμμές και χωρίς να έχει κάτι το χαρακτηριστικό πάνω του μας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Αν θέλετε να κάνετε περισσότερες αλλαγές στο σαλόνι σας, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα coffee table στρογγυλό κατά προτίμηση για να κάνει αντίθεση με το τετραγωνισμένο σχήμα του καναπέ. Αν σας αρέσει ο χαμηλός φωτισμός, ένα επιδαπέδιο φωτιστικό σίγουρα θα απέδιδε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Εάν, πάλι, θέλετε να δείτε περισσότερες επιλογές σε σαλόνια, κάντε κλικ εδώ.

Κρεβατοκάμαρα με ιδιαίτερο κεφαλάρι –  Must επιλογή!

Στις κρεβατοκάμαρες οι επιλογές μπορούν να γίνουν πιο extreme. Ιδανικά φέτος αν η αλλαγή είναι επιτακτική, επιλέξτε κρεβάτι με ψηλό κεφαλάρι. Η απόλυτη τάση που δεν θα σας δεσμεύσει καθόλου ούτε διακοσμητικά ούτε χρωματικά.

Το κρεβάτι Presotto σε ένα εύκολο γκρι είναι μία επιλογή για εσάς που αγαπάτε τους χρωματικούς συνδυασμούς του πράσινου, του γκρι, του καφέ και του εκρού.

Στην Verfo μπορείτε να βρείτε κομοδίνο και συρταριέρα για να συνδυάσετε την κρεβατοκάμαρά σας με τα καλύτερα προϊόντα.

Βρείτε όλα τα μοντέρνα, minimal, κλασικά, vintage και εναλλακτικά έπιπλα για όλο το σπίτι, βλέποντας μία μοναδική συλλογή, εδώ.