Αλέκιαστα υφάσματα επιπλώσεων και κουρτίνες για όλο το σπίτι

Πολλοί από εσάς δεν θέλετε τίποτα έτοιμο για το σπίτι σας. Αν η αγάπη σας προς το χειροποίητο είναι μεγάλη τότε την ίδια άποψη θα έχετε για τα υφάσματα επιπλώσεων και για τις κουρτίνες.

Η εταιρεία FloraFabricsσας προσφέρει υψηλής ποιότητας υφάσματα επιπλώσεων για κάθε έπιπλο του καθιστικού σας. Για τον καναπέ που θέλετε να τον ανανεώσετε, για μία παλιά πολυθρόνα που θέλετε να κρύψετε την φθορά της. Όλα τα υφάσματα είναι κατασκευασμένα με προδιαγραφές βραδυφλεγίας και αδιαβροχοποίησης. Παράλληλα εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες αισθητικής σας και ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της μόδας. Τι εννοούμε; Μπορείτε να βρείτε πέρα από τα καθιερωμένα υφάσματα ψάθες, δερματίνη, βελούρ, σουέτ, μονόχρωμα, πολύχρωμα, ζακάρ και πολλά άλλα υφάσματα που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα στα έπιπλά σας. Εκτός από τα έπιπλα του σαλονιού, τα υφάσματα είναι κατάλληλα και για ραφές κρεβατόγυρου η κεφαλαριού. Τα νήματα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικής νοοτροπίας, καθαρίζοντας πανεύκολα και χωρίς να αφήνουν τα υπολείμματα του λεκέ να διεισδύουν σε βάθος.

Πλύσιμο υφασμάτων

Η πλύση τους πρέπει να γίνεται σε νερό με θερμοκρασία 30 βαθμών κελσίου, είτε στο χέρι με λίγο απορρυπαντικό.

Κουρτίνες

Κάθε δωμάτιο έχει ανάγκη από κουρτίνες διαφόρων μεγεθών, χρωμάτων, υφών και σχεδίων. Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας συχνά χρειάζεται διπλές κουρτίνες με τη δεύτερη να είναι κουρτίνα μπλοκ, για να μην μπαίνει το φως του ήλιου, προκαλώντας συσκότιση.

Αντιθέτως στο σαλόνι μπορεί η κουρτίνα να εκτελεί και διακοσμητικό ρόλο, αφού το δωμάτιο αυτό χρειάζεται από μόνο του να είναι φωτεινό.

Μπορείτε να ράψετε στα μέτρα σας την κουρτίνα που σας ενδιαφέρει. Απλά ρωτήστε μας!

Σε τι ξεχωρίζει η FloraFabrics;

Η εταιρεία στην πορεία της συνεργάζεται με τους καλύτερους interiordesigners, αναλαμβάνοντας διάφορα projects τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Βρείτε κορυφαία υφάσματα και κουρτίνες στη Θεσσαλονίκη εδώ.