Πρόγραμμα ΤΕΒΑ: Διανομή νωπών κοτόπουλων

ekthesiako_kentro_artas

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, που έχουν δηλώσει ως σημείο παραλαβής τροφίμων τον Δήμο Αρταίων και οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, για την παραλαβή του τροφίμου: είδος «Νωπό Κοτόπουλο Ολόκληρο».

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει, την ημέρα της διανομής, τα προϊόντα θα παραδοθούν σε δομές που ασκούν φιλανθρωπική δράση.

Η δωρεάν διανομή για το τρόφιμο – είδος: «ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΩΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 με ώρα έναρξης τις 9:00 π.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρταίων.