Προχωρούν οι μελέτες για την αντικατάσταση των κεντρικών αγωγών ύδρευσης της Άρτας, Πρέβεζας και Λευκάδας, προϋπολογισμού 130 εκ. ευρώ

antikatastasi_agogonΕπίσκεψη από στελέχη του Υπουργείου Υποδομών (αρμόδια υπηρεσία Δ6) στο έργο «Κατασκευή Έργων Ύδρευσης Νομών Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας» πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Άγιο Γεώργιο Λούρου, στην οποία παρέστη ο Δήμαρχος Αρταίων και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Άρτας Βασίλης Κρανιώτης και  ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής.
Πρόκειται για το έργο αντικατάστασης των κεντρικών αγωγών ύδρευσης των Νομών Άρτας, Πρέβεζας, Λευκάδας, συνολικού προϋπολογισμού 130 εκ. ευρώ, η ολοκλήρωση των μελετών του οποίου αναμένεται μέσα στο 2017. Αυτή την στιγμή συντάσσονται οι προμέλετες και οριστικές μελέτες υδραυλικών και λοιπών έργων και οι υποστηρικτικές μελέτες (τοπογραφική, περιβαλλοντική, γεωλογική μελέτη, γεωτεχνικές έρευνες και μελέτες κλπ) και στη συνέχεια θα γίνουν οι ενέργειες για την ένταξη του έργου.

Πηγή:arta.gr