Ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας

17992up

Μία ανακαίνιση μπορεί να δώσει πνοή στο σπίτι σας, να το αλλάξει προς το καλύτερο και να το μεταμορφώσει στον χώρο που πάντα θέλατε. Η εταιρεία Fotis Tsivolas Μελέτη & Κατασκευή, στέκεται εδώ και χρόνια ένας πολύτιμος σύμμαχος στην ανακαίνιση σπιτιού, κουζίνας, μπάνιου αλλά και ολόκληρων κτηρίων, με τις καλύτερες προδιαγραφές!

Σχεδιασμός και προγραμματισμός
Όλα ξεκινάνε στο σπίτι από τα σωστά θεμέλια. Πριν από οποιαδήποτε υλοποίηση πρέπει να έχει γίνει ένας σωστός προγραμματισμός. Σε αυτό το στάδιο εσείς πρέπει να αναγνωρίσετε τι ακριβώς θέλετε να αλλάξετε στον χώρο σας για να μπορεί να εξυπηρετεί τις καινούργιες σας ανάγκες.

Δαπάνη
Σκεφτείτε ποιο είναι το ύψος του κόστους που είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε στο ακίνητό σας. Λαμβάνοντας υπόψιν την συνολική αξία του ακινήτου και για ποιον λόγο κάνετε την ανακαίνιση (π.χ. ιδιοκατοίκηση, εξοχική κατοικία, επαγγελματική στέγη)

Με ποιον θα συνεργαστείτε;
Κάπου εδώ αναλαμβάνει δράση το συνεργείο Tsivolas με ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση μπάνιου αλλά και τη γενική ανακαίνιση όλων των χώρων του σπιτιού σας. Οι ειδικοί θα σας δώσουν μία ολοκληρωμένη εκτίμηση της κατάστασης, θα συζητήσουν μαζί σας σχετικά με όλα αυτά που έχετε μέχρι τώρα σκεφτεί και θα σας προτείνουν λύσεις για κάθε έναν χώρο, λαμβάνοντας υπόψιν την δαπάνη.

Ποιες υπηρεσίες πρέπει να παρέχει η εταιρεία ανακαίνισης;
Υδραυλικές εργασίες και θέρμανση

  • Ηλεκτρολογικά
  • Κουφώματα – μονώσεις – πλακάκια
  • Ξυλουργικές και οικοδομικές εργασίες
  • Τεχνικές υπηρεσίες υποστήριξης

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία Tsivolas;
Η εταιρεία ανακαινίσεων Tsivolas έχει επενδύσει σε ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή, κλείνοντας ένα ραντεβού με τους ειδικούς.Όλο το συνεργείο ξεχωρίζει για την συνέπεια και την άμεση εξυπηρέτηση, ενώ οι τιμές για την εποχή που διανύουμε είναι χαμηλές.Μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, μπορείτε να βρείτε προσφορές ανακαίνισης για ένα διαμέρισμα 60, 80 και 100 τετραγωνικών μέτρων με τις αναγραφόμενες τιμές τους. Ένα κλικ θα σας φέρει πιο κοντά στο νέο σας σπίτι!