Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016
“Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε!”
Με αυτό το σύνθημα, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο, τον 7ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.
Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε 57 πόλεις της Ελλάδας από τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες υποστήριξης που είναι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.
Για την Άρτα την διοργάνωση ανέλαβε και φέτος η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Άρτας, στο κάλεσμα της οποίας πολλές νέες μητέρες ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το «παρών» σε αυτή την εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6-11-2016 στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
ΣΚΟΠΟΣ της εκδήλωσης του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.
Με την εκδήλωση του Ταυτόχρονου Θηλασμού, θέλουμε να φωνάξουμε πως ο δημόσιος θηλασμός για μια μητέρα και το παιδί της δεν είναι επίδειξη, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
dimosios_thilasmos_arta-8 dimosios_thilasmos_arta2
dimosios_thilasmos_arta3 dimosios_thilasmos_arta5
dimosios_thilasmos_arta6dimosios_thilasmos_arta7