Μουσικά Μονοπάτια – Terra Tzoumerka (1,2,3 Ιουλίου 2016)

mousika_monopatiaΤρεις ημέρες μουσικών μαθημάτων και συναυλιών, από 8 κορυφαίους καλλιτέχνες, στα μαγευτικά Τζουμέρκα!

Στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων  που λαμβάνουν χώρα τόσο στο Oρειβατικό Kαταφύγιο Μελισσουργών όσο και στην Ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων μια ομάδα ανθρώπων ευαισθητοποιημένη σε θέματα πολιτιστικού  και αθλητικού ενδιαφέροντος  ξεκίνησε μια προσπάθεια για την ανάδειξη – διάδοση και διάσωση της Ελληνικής – και όχι μόνο –  Μουσικής  Παράδοσης.

Η οργανωτική ομάδα της καλλιτεχνικής συνάντησης, μέσα σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών και σύγχρονων μουσικών προτάσεων σε διαλεκτική σχέση με το χθες, το σήμερα και το αύριο οργανώνει σεμινάρια, συναυλίες και άλλα δημιουργικά δρώμενα, έτσι ώστε μέσα από τα “Μουσικά Μονοπάτια” να οδηγηθούμε σε δρόμους πνευματικούς.

Μέσα σε ένα πανέμορφο ελατόδασος κάτω από τις επιβλητικές κορφές των Τζουμέρκων τα πεζοπορικά μονοπάτια που περιβάλλουν το Καταφύγιο Μελισσουργών και οδηγούν σε καταπράσινα μικρά λιβαδάκια – ρεβένια, απομεινάρια παλιών αγροτικών εκτάσεων, θα γεμίσουν με μουσικές, φωνές και ενέργεια.

Φέτος, το Ορειβατικό Καταφύγιο Μελισσουργών σε συνεργασία με τον Ξενώνα «Αγκάθι» διοργανώνει στις 1, 2 και 3 Ιουλίου 2016 τα «Μουσικά Μονοπάτια». Το τριήμερο αυτό καθημερινά κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες θα πραγματοποιούνται σεμινάρια από κορυφαίους στο είδος του καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα θα διδάξουν οι:

Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνεται από συναυλίες, παραστάσεις, και άλλες δραστηριότητες, ανοικτές προς το κοινό.

► Όροι συμμετοχής

To κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων είναι 90 ευρώ. Η συμμετοχή στα σεμινάρια εξασφαλίζεται μόνο μετά την κατάθεση προκαταβολής της εισφοράς εγγραφής που ανέρχεται στα 40 ευρώ. Το υπολοιπόμενο ποσό των 50 ευρώ καταβάλλεται κατα την άφιξη στο Ορειβατικό Καταφύγιο Μελισσουργών.

► Διαδικασία εγγραφής

*Προσοχή: Τελευταία μέρα δηλώσεων συμμετοχής και κατάθεσης των χρημάτων είναι η 17/06/2016.

Δείτε εδώ ποια είναι η διαδικασία…

► Αίτηση Συμμετοχής σε Θεματική Ενότητα

*Προσοχή: Τελευταία μέρα δηλώσεων συμμετοχής και κατάθεσης των χρημάτων είναι η 17/06/2016.

Δείτε εδώ πως θα συμπληρώσετε την αίτηση…

Πληροφορίες

Σάββας Απόστολος: 6973224938
Τσιμπανάκος Απόστολος: 6980682589
Δελημήτρος Φώτης: 6973854642
info@mousikamonopatia.gr
www.mousikamonopatia.gr