Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας που διοργανώνει το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας

karnavali_gynaikwn4

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 8 το βράδυ στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας “Γιάννης Μόραλης» θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνει το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 26 Φεβρουαρίου έως 10 Μαρτίου 2016 με ώρες επίσκεψης: πρωί 10:00 – 14:00, απόγευμα 18:00 έως 20:00 και το Σάββατο 10:00- 14:00. Την έκθεση υποστηρίζει ο Δήμος Αρταίων και χορηγός επικοινωνίας είναι ο ART TV.

Στην έναρξη θα συμμετέχουν το μουσικό σύνολο «KrotalArta», ομάδα χορού από το σύλλογο «Αrmonia» και η χορωδία του 3oυ Λυκείου Άρτας.

Στην έκθεση θα εκτεθούν φωτογραφίες από τα 35 χρόνια του Καρναβαλιού των Γυναικών αλλά και από τα γλέντια, τα δρώμενα, τα μασκαρέματα και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Άρτα Επίσης θα προβληθεί οπτικοακουστικό αρχειακό υλικό του ART TV από τις καρναβαλικές παρελάσεις… και όχι μόνο.

Ωστόσο οι προετοιμασίες για την καρναβαλική παρέλαση συνεχίζονται… τα γκρουπ ετοιμάζονται πυρετωδώς και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή. Υπενθυμίζουμε ότι το καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και ώρα έναρξης 7:30 μ.μ.

karnavali_gynaikwn2    karnavali_gynaikwn3

 

Εκ μέρους της Άτυπης Επιτροπής του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας

Kική Μανοπούλου

Κυριακούλα  Κουτσούμπα