Ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπέιρου,για τον θάνατο του 38χρονου επιλοχία από την Άρτα

(Ξένη Δημοσίευση) Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το ΓΕΕΘΑ και εικονίζει τεθωρακισμένο άρμα να παίρνει μέρος στην τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παρμενίων 2015», την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, και πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων «Ψηλός Στάλος» στην περιοχή Λάβαρα Έβρου, Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ/STR

Βαρύ το πένθος για όλους τους Έλληνες Στρατιωτικούς εξαιτίας της τραγωδίας που έπληξε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας με τον τραγικό θάνατο του συναδέλφου μας και μέλους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου ΕΜΘ Επχία (ΠΖ) Μπουραντά Κων/νου, στην Λέσβο, κατά την άσκηση του καθήκοντός του και ενώ βρισκόταν στην Υπηρεσία για την Πατρίδα. Έπεσε ηρωικά στην προετοιμασία της μάχης και προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των….
ηρώων, που έπεσαν «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι». Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη προς την οικογένεια του συναδέλφου μας και παράλληλα να ευχηθούμε η απώλεια αυτή να είναι η τελευταία που θρηνεί η οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Πηγή: www.epirusgate.blogspot.gr